Welkom bij de Muziekbank

 
De Muziekbank heeft een collectie van meer dan 150.000 muziekdragers (cd’s, dvd’s, lp’s, blu-ray discs, super audio cd’s etc.) in alle muziekgenres, met wekelijks nieuwe releases. Deze collectie is voor iedereen toegankelijk.
Zie de volgende pagina voor mogelijkheden om muziek te lenen en vriend te worden van de muziekbank.

Afhaalservice

Gedurende de lockdown is er een afhaalservice.
U kunt cd’s en dvd’s reserveren via de catalogus op de gebruikelijke manier, of u kunt e-mail sturen aan balie@muziekbank.nl met uw naam, pasnummer en de gewenste items.
U krijgt per e-mail bericht als het klaarstaat, zie de afhaaltijden rechts bovenaan op deze pagina.
Teruggebrachte cd’s/dvd’s kunt u buiten in de daarvoor bestemde brievenbus doen of binnen op de aangewezen plek neerzetten.
Zie deze pagina voor uitvoeriger informatie
Tijdens openingstijden (hiernaast doorgestreept weergegeven) zijn we telefonisch bereikbaar (053-4361130), u kunt ons niet bezoeken.
Afhalen op andere locaties is mogelijk in bibliotheken/filialen die een afhaalservice hebben ingericht.

Deze week nieuw in de collectie!

Ook tijdens de lockdown volop nieuwe toevoegingen aan de collectie!

 Voor een compleet overzicht van onze nieuwe items, klik hier

‘Luisterrijk’ hervat … en weer stopgezet

In september was de eerste live-bijeenkomst van Luisterrijk na zes maanden onderbreking. Helaas, vanwege de actuele situatie gaan de geplande lezingen tot nader order niet door. U kunt nog wel Luisterrijk online bekijken.

 

Ruim 11.000 nieuwe cd’s toegevoegd aan de collectie

 

Vanaf nu te leen: ruim 11.000 cd’s uit de voormalige collectie van de Gelderse bibliotheken, waaronder veel mooie toevoegingen aan onze collectie klassiek, jazz en wereld. De cd’s staan uitgestald in onze ruimte, volgens een duidelijk aangegeven categorisering van de landelijke bibliotheken.

De cd’s zijn niet toegevoegd aan de bestaande collectie op onze website, maar de cd’s staan wel op de website van Bibliotheek Enschede, waar ze ook te reserveren zijn. Kom vooral bij ons langs om eens rustig in de kasten te snuffelen!