Welkom bij de Muziekbank

Gesloten m.i.v. maandag 16 maart

 
De Muziekbank is voorlopig gesloten. Wanneer we weer open kunnen is nog niet te zeggen. Dit zal t.z.t. worden aangekondigd op de website.

  • De Overijsselse bibliotheken hebben het interbibliothecair leenverkeer tot nader order stopgezet. Het heeft dus geen zin om cd's te reserveren.
  • Over inlevertermijnen van geleende cd's hoeft u zich geen zorgen te maken. De tijd dat we dicht zijn telt niet mee, en als we weer open gaan zal daar met gepaste coulance mee omgegaan worden.

 

21 maart: Hans ten Brummelhuis over The Band

 
Helaas wordt de lezing van Hans ten Brummelhuis uitgesteld.
 

 

Nieuw in de collectie

 

Nieuw binnen bij de Muziekbank: Michelle David & The Gospel Sessions 4, “Dixie Blur” van Jonathan Wilson, “Unfold” van Chef`Special en natuurlijk “Suddenly” van Caribou. En nog veel meer.

Voor een compleet overzicht van onze nieuwe items, klik hier

 

Ruim 11.000 nieuwe cd’s toegevoegd aan de collectie

 

Vanaf nu te leen: ruim 11.000 cd’s uit de voormalige collectie van de Gelderse bibliotheken, waaronder veel mooie toevoegingen aan onze collectie klassiek, jazz en wereld. De cd’s staan uitgestald in onze ruimte, volgens een duidelijk aangegeven categorisering van de landelijke bibliotheken.

De cd’s zijn niet toegevoegd aan de bestaande collectie op onze website, maar de cd’s staan wel op de website van Bibliotheek Enschede, waar ze ook te reserveren zijn. Kom vooral bij ons langs om eens rustig in de kasten te snuffelen!

Brede en actuele collectie

De Muziekbank heeft een collectie van meer dan 150.000 muziekdragers (cd’s, dvd’s, lp’s, blu-ray discs, super audio cd’s etc.) in alle muziekgenres, met wekelijks nieuwe releases. Deze collectie is voor iedereen toegankelijk.

Zie de volgende pagina voor mogelijkheden om muziek te lenen en lid te worden van de muziekbank.

 

Vrijwilligers

De Muziekbank werkt met zo’n 60 vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Interesse, klik hier!