Welkom bij de Muziekbank

Veranderde openingstijden per 17 augustus

 
Na de zomervakantie worden de openingstijden verruimd:

maandag 11.00–17.00     donderdag   11.00–20.00
dinsdag 11.00–14.00 vrijdag 11.00–17.00
woensdag   11.00–14.00 zaterdag 11.00–15.00

Tot en met 15 augustus gelden de openingstijden die rechtsboven op deze pagina staan vermeld.

Tijdens de openingstijden kunt u zelf cd's komen uitzoeken (onder voorbehoud dat er niet te veel klanten tegelijk zijn), maar u kunt ook vantevoren bestellen en komen afhalen. Zie deze pagina voor meer informatie.

Luisterrijk online

Nu bijeenkomsten met publiek voorlopig niet mogelijk zijn is onze lezingenserie “Luisterrijk” online gegaan. Hier zijn de teksten met beeld en muziek.

 

Veel nieuwe cd's te leen!

Voor een compleet overzicht van onze nieuwe items, klik hier

 

Ruim 11.000 nieuwe cd’s toegevoegd aan de collectie


Vanaf nu te leen: ruim 11.000 cd’s uit de voormalige collectie van de Gelderse bibliotheken, waaronder veel mooie toevoegingen aan onze collectie klassiek, jazz en wereld. De cd’s staan uitgestald in onze ruimte, volgens een duidelijk aangegeven categorisering van de landelijke bibliotheken.

De cd’s zijn niet toegevoegd aan de bestaande collectie op onze website, maar de cd’s staan wel op de website van Bibliotheek Enschede, waar ze ook te reserveren zijn. Kom vooral bij ons langs om eens rustig in de kasten te snuffelen!

Brede en actuele collectie

De Muziekbank heeft een collectie van meer dan 150.000 muziekdragers (cd’s, dvd’s, lp’s, blu-ray discs, super audio cd’s etc.) in alle muziekgenres, met wekelijks nieuwe releases. Deze collectie is voor iedereen toegankelijk.

Zie de volgende pagina voor mogelijkheden om muziek te lenen en lid te worden van de muziekbank.

 

Vrijwilligers

De Muziekbank werkt met zo’n 60 vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Interesse, klik hier!