Welkom bij de Muziekbank

Zaterdag 14 december: Luisterrijk over Berlioz

Nieuw in de collectie

Deze week nieuw bij de Muziekbank! “Romance” van Camila Cabello, “2020” van Richard Dawson en live-opnamen van Deep Purple uit 2013. Christina Pluhar en L”Arpeggiato stortten zich op het werk van componist Luigi Rossi en Yann Tiersen bewerkte zijn eigen composities. Daarnaast Maarten Heijmans met zijn vertolkingen van repertoire van Ramses Shaffy. En niet te vergeten de Super DeLuxe box van Prince 1999, met 5 cd”s en een dvd!

Voor een compleet overzicht van onze nieuwe items, klik hier

Volgende grote verkoop: zaterdag 25  januari

Van 11:00 tot 16:00, Pijpenla, op de begane grond van de bieb. Ruim aanbod aan cd`s in alle genres. Er zijn ook lp`s te koop!

Verruimde openingstijden m.i.v. oktober

De muziekbank is nu ook geopend op
maandag 16.00–19.00.
Zie onze openingstijden hiernaast

 

Ruim 11.000 nieuwe cd’s toegevoegd aan de collectie


Vanaf nu te leen: ruim 11.000 cd’s uit de voormalige collectie van de Gelderse bibliotheken, waaronder veel mooie toevoegingen aan onze collectie klassiek, jazz en wereld. De cd’s staan uitgestald in onze ruimte, volgens een duidelijk aangegeven categorisering van de landelijke bibliotheken.

De cd’s zijn niet toegevoegd aan de bestaande collectie op onze website, maar de cd’s staan wel op de website van Bibliotheek Enschede, waar ze ook te reserveren zijn. Kom vooral bij ons langs om eens rustig in de kasten te snuffelen!

Brede en actuele collectie

De Muziekbank heeft een collectie van meer dan 150.000 muziekdragers (cd’s, dvd’s, lp’s, blu-ray discs, super audio cd’s etc.) in alle muziekgenres, met wekelijks nieuwe releases. Deze collectie is voor iedereen toegankelijk.

Zie de volgende pagina voor mogelijkheden om muziek te lenen en lid te worden van de muziekbank.

 

Vrijwilligers

De Muziekbank werkt met zo’n 60 vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Interesse, klik hier!