Luisterclubs

 
Luisterbijeenkomst, zaterdag 29 juni 15.00-17.00

Heeft u interesse in een luisterclub? Luisteren naar (klassieke) muziek om er vervolgens samen over in gesprek te gaan. Onderwerp van deze openbare luisterbijeenkomst is de Schilderijententoonstelling van Modest Moesorgski (georkestreerd door Maurice Ravel).

Senia organiseert lees- en luisterclubs op allerlei plaatsen in Nederland. Het is de bedoeling om met ingang van september ook luisterclubs aan te bieden in Enschede en Hengelo.
De leden van een club bepalen zelf wanneer ze bij elkaar komen, en naar welke muziek geluisterd wordt. De meeste clubs bespreken zeven muziekstukken per jaar aan de hand van ‘luisterwijzers’ van Senia. Er is keus uit een bonte schakering van componisten, beroemde muziekstukken, tijdperken en stijlen, van middeleeuwen tot heden. Een lidmaatschap kost € 42,50 per jaar.
Eenmalig is er in de Muziekbank een openbare luisterclub. U kunt komen kijken – en luisteren – of dit iets voor u is. Bevalt het, dan kunt u lid worden van Senia, maar deze bijeenkomst verplicht tot niets. Het is wel de bedoeling dat u zich van tevoren aanmeldt, dan krijgt u de luisterwijzer toegestuurd.
 
Tijdstip: za 29 juni, 15.00 – 17.00 uur
Plaats: Muziekbank Enschede
Aanmelden bij info@muziekbank.nl (ook voor meer informatie)