Algemeen  |   Reglement  |   Vrijwilligers  |   Adopteer een CD  |   Over inloggen 

Over inloggen

 
Inloggen hoeft pas als dat noodzakelijk is voor de functionaliteit op onze site (reserveren of – als u Vriend bent – kopen).

Om in te kunnen loggen op de website van de Muziekbank moet uw bibliotheekpas geregistreerd zijn in het systeem van de Muziekbank.
Vraag dit aan de balie of stuur een e-mail naar balie@muziekbank.nl

Als het goed is kunt u met hetzelfde wachtwoord dat u ingesteld heeft bij de bibliotheek inloggen bij de Muziekbank.
Als het niet meteen werkt kunt u op de website van de bibliotheek een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat mag ook gelijk zijn aan het oude wachtwoord. Het ingevoerde wachtwoord wordt dan doorgezet naar het systeem van de Muziekbank.

Extra functionaliteit na inloggen

Items reserveren en laten klaarleggen

Als u bent ingelogd kunt u ook items reserveren. Dat kunt u doen door de ‘aanvinkbox’ achter een item aan te vinken en op de reserveringsknop te drukken. Als u uw opdracht daarna bevestigt, is uw reservering geregistreerd. Zodra het door u gereserveerde item bij ons binnen is, leggen wij het item maximaal 3 dagen voor u apart en ontvangt u een e-mail dat u het item kunt ophalen.

Ook niet-uitgeleende items kunnen worden gereserveerd. Als u een niet-uitgeleend item reserveert leggen wij dit zo snel mogelijk voor u klaar.

Voordelige verkoop op bestelling

Vrienden van de muziekbank kunnen gebruik maken van onze voordelige bestelservice. Via het normale zoekscherm kunt u op artiest of op titel zoeken. Bovenaan verschijnt een lijst met de items die te leen zijn. Daaronder treft u de items die op bestelling te koop zijn. Achter ieder item staat de speciale verkoopprijs voor onze leden. Die zal meestal lager zijn dan bij welke (internet-)winkel ook.

U kunt items bestellen door op de bestel-link te klikken en vervolgens te bevestigen. Zodra het item binnen is, ontvangt u een e-mail dat de bestelling aan de balie af te halen is. Bij voorkeur betaalt u elektronisch. Contante betaling is mogelijk als u gepast kunt betalen.

Onthoudenlijstje

Als u bent ingelogd kunt u een persoonlijk ‘onthoudenlijstje’ bijhouden. Achter elk item in onze collectie vindt u een ‘aanvinkbox’. Als u die box aanvinkt, en vervolgens op de onthouden-knop drukt, zal het item worden toegevoegd aan uw persoonlijke onthoudenlijstje. Dit lijstje kunt u op iedere willekeurige computer met internettoegang raadplegen en bewerken.