Algemeen  |   Reglement  |   Vrijwilligers  |   Adopteer een CD  |   Over inloggen 

Over inloggen

Voordelig cd's, dvd's of blu-rays kopen?

Leden en vrienden van de Muziekbank Overijssel kunnen tegen een speciale verkoopprijs, die bijna altijd lager is dan de concurrent, via de Muziekbank cd’s, dvd’s of blu-rays kopen.

Inloggen

Inloggen hoeft pas als dat noodzakelijk is voor de functionaliteit op onze site (onthoudenlijstje, reserveren/klaarleggen, kopen). U vindt de invulvelden voor het inloggen in de kop van de pagina.

  • Als u lid van de Muziekbank geworden bent heeft u een nieuw pasnummer gekregen (beginnend met 28950). Bij uw lidmaatschap van de bibliotheek en uw lidmaatschap van de Muziekbank horen aparte pasnummers. Voor het inloggen op onze website gebruikt u het pasnummer dat met 28950 begint.
  • De pincode behorend bij uw bibliotheekpas is standaard ingesteld als de 2 cijfers van uw geboortedag gevolgd door de 2 cijfers van uw geboortejaar. Is uw geboortedatum bijvoorbeeld 3 juni 1975, dan is uw pincode “0375”. Indien u in “Mijn Bibliotheek” een wachtwoord heeft ingesteld dient u dat wachtwoord te gebruiken.
  • Bent u al heel lang lid en heeft u geen bibliotheekpas? Logt u dan in met het nummer van uw Muziekbankpas (maximaal 5 cijfers) en als password: geboortedatum als 8 cijfers (in het formaat DDMMJJJJ). U krijgt dan van ons een geschikt nummer toegewezen waarmee u in kunt loggen.
  • Komt u er niet uit, of heeft u een vraag? Neem dan contact op met info@muziekbank.nl

Heeft u een bibliotheekpas, maar nog geen wachtwoord om in te loggen, dan kunt u dat aanvragen door een e-mail aan info@muziekbank.nl te sturen. Vermeld dat u een wachtwoord wilt, uw naam, pasnummer en e-mailadres.

Extra functionaliteit na inloggen:

Onthoudenlijstje

Als u bent ingelogd kunt u een persoonlijk ‘onthoudenlijstje’ bijhouden. Achter elk item in onze collectie vindt u een ‘aanvinkbox’. Als u die box aanvinkt, en vervolgens op de onthoudenknop drukt, zal het item worden toegevoegd aan uw persoonlijke onthoudenlijstje. Dit lijstje kunt u op iedere willekeurige computer met internettoegang raadplegen en bewerken, bijvoorbeeld een zoekcomputer van de Muziekbank.

Items reserveren of laten klaarleggen

Als u bent ingelogd kunt u ook items reserveren. Dat kunt u doen door de ‘aanvinkbox’ achter een item aan te vinken en op de reserveringsknop te drukken. Als u uw opdracht daarna bevestigt, is uw reservering geregistreerd. Zodra het door u gereserveerde item bij ons binnen is, leggen wij het item maximaal 3 dagen voor u apart en ontvangt u een e-mail dat u het item kunt ophalen.

Ook niet-uitgeleende items kunnen worden gereserveerd. Als u een niet-uitgeleend item reserveert leggen wij deze zo snel mogelijk voor u klaar. Er is een kleine kans dat het item al door iemand wordt geleend voordat wij uw reservering hebben klaargelegd. Dan houden wij het item voor u apart zodra het weer wordt teruggebracht.

Reserveren is gratis voor leden en Vrienden van de Muziekbank; gastleners (met een bibliotheekpas) betalen € 1,00 per reservering.
TIP: U heeft weinig tijd? Laat de exemplaren voor u klaarleggen door middel van reserveren!

Voordelige verkoop op bestelling

Leden en Vrienden van de muziekbank kunnen gebruik maken van onze voordelige bestelservice. Via het normale zoekscherm kunt u op artiest of op titel zoeken. Bovenaan verschijnt een lijst met de items die te leen zijn. Daaronder treft u de cd's die op bestelling te koop zijn. Achter ieder item staat de speciale verkoopprijs voor onze leden. Die zal meestal lager zijn dan bij welke (internet-)winkel ook.

U kunt items bestellen door op de bestel-link te klikken en vervolgens te bevestigen. Zodra het item binnen is, ontvangt u een emailtje dat de bestelling aan de balie af te halen is. U kunt dan contant betalen.